donderdag 31 oktober 2013

Halloween recept: spinnencheesecake

Spinnenweb cheesecake
Toen ik dit artikel bedacht wou ik een echt eng halloween gerecht maken. Toen ik opzoek ging naar de mogelijke gerechten die je kon maken, zag ik echt dingen die er niet appetijtelijk uitzagen. Dit hoort bij Halloween maar als ik iets eet wil ik wel dat dit er lekker uitziet. Daarom opteerde ik voor een subtiel Halloween recept. 

maandag 28 oktober 2013

Halloween make-up looks


Halloween is binnen paar dagen weer daar. Voor deze feestdag is een fantastische enge look noodzakelijk! Voor de mensen die nog geen idee wat ze willen zijn voor Halloween heb ik een paar looks gevonden die zowel voor de beginnende als de experten op make-up gebied te doen zijn.

vrijdag 25 oktober 2013

Halloween nailart

Skull Nails Nail Art Tutorial Step 4
Ik heb een makkelijke Halloween nail art voor jullie! Deze is makkelijk en snel te maken. Voor deze nail art heb je niet veel nodig. Lees verder hoe je bovenstaande nail art zelf kan maken ... 

maandag 14 oktober 2013

Een bob zonder je haren te moeten knippen!

 

Door het goede weer kom je als vrouw wel eens in verleiding om je haren kort te knippen. Helaas hebben velen daar achteraf spijt van. De oplossing? Een valse bob. Zo kan je even rondlopen met een kort(er) kapsel, maar kan je daarna terug naar je geliefde, lange lokken.

dinsdag 8 oktober 2013

Wie droeg de jurk het beste?

Bee Shaffer vs Katy Perry: Who wore Saint Laurent better???
Ik heb weer een 'Wie droeg de jurk het beste?'. Deze keer tussen Bee Shaffer, de dochter van Anna Wintour, en Katy Perry. Beide droegen deze jurk van Yves Saint Laurent.

vrijdag 4 oktober 2013

Vera Camilla grappig filmpje

Vera Camilla heeft een paar dagen geleden een grappig videootje gemaakt. De titel is dingen die beautyblog lezers zeggen (een knipoog naar de bekende 'Shit Girls Say' filmpjes van youtube). Het filmpje is echt grappig! 


dinsdag 1 oktober 2013

How to:Eyeliner met een vleugeltje

aa
Eyeliner met een vleugeltje staat voor elegantie, het kan zowel voor een gewone dag look of voor een sexy avondlook. Maar hoe bereik je een perfect resultaat? Make-up artist Lisa Eldridge legt uit hoe het moet!