dinsdag 25 juni 2013

Smokey eyes voor lichte ogen


aa

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben een doordringende blik en weten hoe ze die het best in de verf zetten. Met onderstaande tutorial creëer je hun typische make-up look.
De blikvanger van deze look is oogschaduw. Voor het beste resultaat begin je met een primer op de oogleden. Breng dan een stevige basislaag aan in een bruine kleur met rode ondertonen. Werk naar buiten toe in een afgeronde ovaalvorm.
Verzacht de randen door de kleur te vervagen met een schoon kwastje. Breng dezelfde kleur aan op de onderste wimperlijn. Vervaag opnieuw tot je tevreden bent met de intensiteit. Met een donkerbruin oogpotlood geef je je ogen wat meer definitie.

Trek een lijntje met het potlood onder en boven het oog, zo dicht mogelijk bij de wimpers en in de waterlijn. Om af te werken kan je met een koele bruintint nog eens langs de randen borstelen, dat verzacht de rode tonen als die nog wat te intens lijken.
Werk de oogmake-up af met zwarte mascara. Gebruik ten slotte een asbruine contourkleur onder de jukbeenderen en een bruinroze lipstick voor de typische Olsen-look. Afronden doe je met glanzende lipgloss die je in het centrum van de lippen dept, voor een voller effect.

zaterdag 22 juni 2013

Pré-solden shoplog

Voor dat de solden van start gaan, ga ik graag eens naar de winkels om te kijken naar de kleding Om te kijken of er bepaalde dingen zijn die ik zeker wil kopen eens de solden beginnen. Zo kan ik rustig kijken naar de kledij die ik zou willen kopen, zonder al de drukte om mij heen.

Toen ik in de winkels was zag ik dat ze al aan de solden begonnen waren, onder het norm van koppelverkoop (koop 2 stuks en krijg 30% korting).Ik kon het dan ook niet laten om al te beginnen met koopjes in te slaan. Ik heb het wel bescheiden gehouden met het aantal spullen.

Dit is alles wat ik in de 'pré-solden' gekocht heb. 

Te beginnen met deze schoenen, dit zijn blauwe nep all stars. Ze zien er net hetzelfde uit als all stars, maar ze kosten iets minder en zijn kwalitatief iets minder. Deze heb ik gekocht in de New Look voor €14,99. 

Deze schoenen zijn van het merk hudson. 

Het volgende zijn deze schoenen, deze heb ik zowel in het rood als in het grijs gekocht (niet op de foto). Deze 'nep all stars' zijn van stuk slechtere kwaliteit dan de blauwe. En dan daarmee samenhangend met de echte all stars. 

Deze hebben een minder vaste structuur (dit kan je bv zien links op de foto, daar zie je hoe de stof al geplooid is), hebben bijna geen zool (de blauwe hebben een echte dikke zool, terwijl je deze best kan vergelijken met turnsloefjes) en de stof van binnen komt los. 

 Deze kocht ik in de carrefour voor elk €7,50. 
Hier zie je dat deze schoenen van geen merk zijn, en zie je ook hoe klein de zool is. 

Het volgende wat ik kocht is deze bloes in de H&M. In de H&M waren ze al met koppelverkoop begonnen, daar moest je 2 stuks kopen, om de vermelde kortingsprijzen te krijgen. Deze blauwe kanten bloes kost € 5.  

Ik heb dit jaar al verschillende kleren in kant gekocht, dit is dan ook echt een van mijn favoriete trend. 

Het tweede stuk dat ik gekocht heb om aan mijn 2 stuks te komen is deze bloes, deze bloes kostte € 7. Deze bloes heb ik in een maat te groot gekocht omdat de enigste maat was, die over was. Deze bloes hangt nu wel heel laag, maar dat vind ik niet echt erg. 


Ook kocht ik bij H&M deze lipgloss, ik had al eerder een lipgloss gekocht bij H&M . Ik was er toen wel fan van, en heb er nu nog een gekocht. Deze lipgloss kost €0,95. 

Deze lipgloss noemt 'fabulous i am'. 

Het volgende wat ik gekocht is deze lipgloss van apocalips. Deze zijn echt de beste gepigmenteerde  lipgloss ooit. Ik wou al eentje van het moment dat ik swatches zag van deze lipglossen. Het enigste wat mij tegen hield was het prijskaartje, deze lipgloss kost nl. €10,99. Wat ik toch wel prijzig vind. 
Van deze lipgloss komt er een aparte review! 

Het laatste wat ik kocht zijn deze napoleon's, met citroen smaak. Dit zijn snoepjes die ik echt graag eet. 

Dit was mijn "pré-solden shoplog". 


maandag 17 juni 2013

Catrice camouflage cream

Een tijdje geleden kocht ik deze camouflage cream (= concealer) van catrice nadat ik heel lovende reviews gelezen had. Ik ben toen naar kruidvat gegaan en heb daar deze gekocht. 

donderdag 13 juni 2013

Catrice ultimate moisture foundation

Een tijdje geleden kocht ik deze foundation van Catrice. Deze ultimate moisture foundation belooft onder andere dat de foundation:
- je huid hydrateerd
- lang blijft zitten
- olie vrij is

Ik heb de foundation in de kleur 010 light beige.

De foundation ziet er zo uit als je hem open doet. Het is een mooie zwarte, stevige verpakking. Dit is echt een mooie verpakking. Het is een foundation met een duw systeem, dit vind ik persoonlijk niet zo fijn, aangezien ik dit moeilijk te doseren vind.  

De foundation is licht, vloeibaar en makkelijk uitsmeerbaar.

Deze foto is voor

Deze foto is na

De foundation geeft een lichte dekking, hij bedekt lijn roodheden. Maar een heel dekkende foundation is het niet, zo kan je mijn moedervlek nog goed zien. 

De foundation voelt licht aan, en geeft een natuurlijke dekking! 

Deze foundation kost €5,45 en is te vinden bij kruidvat. 

dinsdag 11 juni 2013

Waaierpenseel nailart

Ik heb weer een leuke nailart die makkelijk te maken is. Je kan deze met verschillende kleuren m. aken maar ik ga deze nailart bespreken met gebruikte kleuren in bovenstaande foto.

Wat heb je voor deze nailart nodig? 

  • Een waaierpenseel
  • 4 kleuren nagellak
  • basis en top coat
Hoe doe je dit nu? 

1. Lak je nagel met de base coat, en laat deze drogen. Breng hierna een felle kleur op je nagels aan in de foto boven is voor de kleur mintgroen gegaan. 

2. Leg verschillende druppeltjes van de overige 3 kleuren nagellak op plastiek. Ga met 1 kant van je waaierpenseel in een van deze kleuren (foto boven roze) . En trek nu met de waaier penseel strepen over je nagel, ga van rechts naar links en andersom tot je het gewenste effect hebt. 

3. Ga met de andere kant van het penseel in een andere kleur (licht blauw op foto) en trek weer strepen. Doe nu hetzelfde met de laatste kleur (donker blauw). 

4. Heb je het gewenste resultaat? 
ja - breng topcoat aan
neen - breng nog wat meer strepen aan op je nagel, in 1 van de 3 kleuren

Door de waaierpenseel bekom je nooit 2x hetzelfde effect wat het extra speciaal maakt. Als je klaar bent met je nagels, maak je borstel nodig met nagellak remover. 

Het idee van de nailart komt van onderstaande video! 


Wat vinden jullie van deze nailart? 


Rosalie
X

zondag 9 juni 2013

Wie droeg deze jurk het beste?

Ik weer een 'wie droeg het beter?', deze keer met deze Robert Cavalli jurk. 
Links zie je model Irina Shayk en rechts Beyonce. 

Irina droeg deze jurk vorige maand op de Cannes premiere van 'All is Lost' vorige maand. Zij koos voor de zwarte versie die doorschijnend is bij de benen. 

Beyonce droeg de witte jurk op de 40/40 club 10 jarige verjaardag van de club afgelopen maandag. Beyonce combineerde jurk met een gouden clutch. 

Bij beide staat de jurk supermooi, ik heb geen favoriet en kan ook niet kiezen bij wie ik het, het mooiste vind. 

Wie vinden jullie dat de jurk het best draagt, of kan je zoals mij ook niet kiezen? Laat het me weten via de reacties! 

Rosalie
X

donderdag 6 juni 2013

Movietime #2

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de films die ik toen gekeken had. Ik heb onlangs weer wat films gezien dus daarom weer een movie time.

1. The vow


Paige en Leo zijn een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto ongeluk waarbij Paige in een coma raakt. Wanneer ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders en ex-verloofde, voor wie ze misschien nog gevoelens heeft. Ondanks deze gebeurtenissen zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden.

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Deze film vind ik echt goed, het is een goed verhaal met goede acteurs vertolkt. Je leeft/ voelt echt mee met de verschillende personages. Deze film is een echte aanrader

Mijn score: 7
IMDB score: 6,7

2. The notebook


Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Deze film is ook weer met Rachel McAdams, dit is op het moment mijn favoriete actrice. Deze film is een echte vrouwen film, zo romantisch. Beide acteurs maken ook de film, het zijn echte toppers!

Mijn score: 7
IMDB score: 7,9

3. The last airbender


In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen een jongen genaamd Aang die vastgevroren zit. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

Dit is een verfilming van de populaire animatie serie, de avatar. Deze serie keek ik als kind graag en daarom wou ik ook deze film eens zien. Deze film is de eerste van een driedelige film reeks, de andere films zullen NIET gemaakt worden vanwege tegenvallende opbrengsten.

Deze film heeft veel goede special effecten, en een aantal redelijk goede acteurs. Maar jammer genoeg moet ik akkoord gaan met de commentaren van de meesten: de casting had beter gekund. Zo hebben ze voor Aang (Noah Rider) een veel te jonge acteur gekozen en ook Dev Patel is geen geloofwaardige prins Zuko.

Mijn score: 5.5
IMDB score: 4,4

4. Old school

Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alle drie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.

Deze film is een grappige film, ook vond ik het een originele film met goede acteurs. Wel was deze film wat voorspelbaar, toch vond ik het leuk om deze film te kijken.

Mijn score: 6
IMDB score: 7

Dit waren een paar van de films die ik de afgelopen tijd heb gekeken!

Rosalie
X

maandag 3 juni 2013

Druppelende nagelart

Ik weer een leuke nailart voor jullie! Met deze nailart leer je hoe je het kan laten lijken alsof je nagellak druipt. Deze nailart is makkelijk te maken. 

Wat heb je nodig? 
- een dottingtool
- base en top coat
- verschillende kleuren nagellak

Hoe doe je dit nu? 

1.    Je brengt een base coat aan, en laat dit drogen.
2.    Hierna breng je een kleur nagellak aan op heel je nagel, bv een witte nagellak. (Boven op de            foto is zowel geel als zwart gebruikt.) En laat dit drogen. 
3.    Breng met de dotting 3 streepjes aan, van onder de nagel tot ongeveer de helft van de nagel.            Maak hier 3 verschillende lengtes van, dit maakt het mooier. 
4.    Maak boven aan je steepjes deze iets boller, verbind nu de streepjes vanonder met elkaar.              Zorg dat er boogjes zitten tussen de streepjes. 
5.    Werk nu af met een top coat. 

! Tip: voor een leuk effect kan je verschillende kleuren gebruiken, zoals in de video beneden! 

zaterdag 1 juni 2013

Het perfecte festivalkapsel


Je tickets liggen klaar. Je perfecte festivaloutfit heb je ook al samengesteld maar wat doe je met je haar? 

Op een festival wil je vooral je haren uit je gezicht houden. Met leuke haaraccessoires zoals een sjaaltje, een juweeltje of een eenvoudig speldje houd je die lange lokken uit je gezicht. Een leuk hoedje of een pet beschermt je dan weer tegen de zon.
Of tover je kapsel om in een van volgende leuke zomerse hairdo's.

Braided Bun

Sock bun

  1. Maak een staart.
  2. Vervolgens doe je een sok of een donut elastiekje. 
  3. Leg je haar over de sok, neem een kleine sectie haar en maak hier een vlechtje mee.
  4. Doe dit nog een aantal keren.
  5. Leg je haar en de vlechtjes over de sok en doe er een rekker om.
  6. Haal de rekkertjes van de vlechtjes.
  7. Doe de resten haar rond de dot en zet die vast met schuifspeldjes.

Leuke bun in vijf minuten
Sock bun
  1. Maak een staart.
  2. Neem een sectie haar en maak er een vlechtje mee dat je vastmaakt met een elastiekje.
  3. Neem opnieuw een sectie haar en doe hetzelfde (deze stap is optioneel). 
  4. Maak een bun met een sok. 
  5. Draai de twee vlechtjes om je dot en maak ze vast onder je dot met schuifspeldjes.

De Milkmaid Braid
Milkmaid Braid
  1. Kam je haar goed door.
  2. Verdeel je haar in twee gelijke delen.
  3. Vlecht beide kanten vanaf de oren, je froe mag je los laten.
  4. Zet de vlechten vast met elastiekjes in dezelfde kleur als je haar.
  5. Leg de ene vlecht over je hoofd en zet die vast met schuifspeldjes aan de punt van je vlecht en nog een paar in het midden en het einde.
  6. Neem nu de andere vlecht en leg deze over de andere vlecht.
  7. Steek het uiteinde van je vlecht onder de andere vlecht zodat je de losse haren en het elastiekje niet ziet.
  8. Maak de vlecht vast met schuifspeldjes.