maandag 29 april 2013

Miranda Kerr voor Mango


Sinds november vorig jaar is Miranda Kerr het gezicht van kledingketen Mango. De campagne foto's voor de zomercollectie 2013 zijn nu gelanceerd.

De zomercollectie 2013 is een mix van speelse, sexy en stijlvolle outfits. Vooral felle patroontjes met bloemetjes en etnische prints vormen de basis van de zomer lijn. Wat de kleuren betreft, blijft het redelijk eenvoudig met vooral heel veel wit, een beetje roze, groen en blauw.

In het reclamespotje (dat je hieronder kan bekijken) haalt Miranda alvast haar meest verleidelijke blikken en dansbewegingen uit de kast. Kan je geloven dat het topmodel een dikke twee jaar geleden haar zoontje Flynn op de wereld zette.
 

donderdag 25 april 2013

Action shoplog

Ik ben er onlangs achter gekomen dat er ook Actions in België zijn, en nog niet eens zo ver van waar ik woon. Toen ik daar achter kwam, moest ik gewoon langs gaan. Het was een echte ervaring  ik had een soort kruidvat verwacht, maar de action is veel groter dan de kruidvat en het verkoopt zoveel meer/ andere spullen dan kruidvat. 

Op de bovenstaande foto zie je alles wat ik gekocht heb bij de action, dat alles kostte amper €7,18. 

Het eerste wat ik gekocht heb zijn deze nepnagels met een zebra patroon bij de tip. Deze kostte €0,69. 

Het volgende wat ik gekocht heb zijn deze nagelsstickers. Deze zijn in panterprint, deze kostte €0,59. Ik vind dat een goedkope prijs voor nagellak stickers, als je ziet dat de meeste merken rond de €10 vragen. 

Het volgende is deze vloeibare eyeliner in de kleur zwart. Deze kostte €0,69. Ik hoop dat deze de fantastische eyeliner is waarnaar ik op zoek ben. Degene die zonder te veel gedoe een mooie dunne lijn kan zetten. 

Dan heb ik nog deze mini nagellak set gekocht. Deze bevat 6 felle kleuren en kost €1,49. 

Het volgende is deze body butter met appelsien olie. (Heeft een appelsien dan olie? Ik denk dat ze hiermee appelsien extracten bedoelen.) Deze kostte €0,99. 

Het volgende is deze look alike van de body shop's body butter. Deze is van shea butter, wat heel voedend is voor de huid. Deze kost €1,29. 

Het laatste is deze body scrub met zeezout. Deze ruikt naar lavendel en kostte €1,44.

Dit was alles wat ik gekocht heb, van het meeste zal nog een review online komen.   

maandag 22 april 2013

(P)inspiratie: lente outfits

Het lente is weer officieel in het land! 21 maart is al een tijdje voorbij maar het weer heeft ons tot nu laten wachten! Om dat het zonnetje schijnt en het warmer is, moet onze kledingkeuze worden aangepast. Om je daarbij te helpen heb ik weer een (p)inspiratie voor jullie!

Een zwart jurkje met een gele blazer

Een bruine short, witte blouse en een kante vestje

Een heel chique outfit

Een koraal kanten jurkje

Een zwart-grijze rok, met witte blouse. Dit is outfit ideaal voor een feestje, een echte party outfit. 

Een kleurrijke werkoutfit. 

Een lange, roze jurk. Ook een feest outfit. 

Een koraal kleurige short en een witte blouse.

Een roze rok en een witte blouse 

Voor de iets koudere lente dagen, een zwarte broek, een tijgerprint blouse en een roze pull.

Een gouden pailletten rok gecombineerd met een roze bloes. 

Een witte jurk met een grijze blazer.

Dit waren alle lente outfits voor deze (p)inspiratie! Hopelijk heeft dit jullie wat geïnspireerd voor lente outfits! Hier vind je alle (p)inspiraties! 

dinsdag 16 april 2013

Kim Kardashian's top 8 beautytips


De make-up van Kim Kardashian ziet er altijd perfect uit. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar beautytips van Kim zelf. Kim geeft vaak beautytips in interviews mee, maar ook via twitter en youtube.

null

1. Haal je make-up weg voordat je gaat slapen
Eer je naar bed gaat moet je je make-up afnemen, zodat je huid kan ademen. Doe je dit niet, dan riskeer je dat je poriën gaan verstoppen.

2. Draag altijd zonnecrème 
Op een vraag wat Kim mee zou nemen naar een onbewoond eiland, zei Kim dat ze zonnecrème mee zou nemen. Kim zou nergens heen gaan zonder zonnecrème.  Zonnecrème is echt een must dit beschermd je tegen de zonnestralen, die huidkanker kunnen veroorzaken.

3. Contouren 
Kim zweert bij het contouren van haar gezicht. Dit doe je door gebruik te maken van wit poeder en een donkere foundation (= een foundation een tint donkerder dan je normale foundation). Als je bepaalde delen van je gezicht wilt accentueren dan moet je hier wit poeder aanbrengen, de delen die je minder fel wilt laten opvallen daar breng je donkere foundation aan. Dit allemaal blend je met je normale foundation.

null

4. Vergeet je wenkbrauwen niet 
Kim's make-up artist Joyce Bonelli heeft bekend gemaakt hoe ze de ster haar wenkbrauwen doet.  Jocye vult Kim haar wenkbrauwen in met een wenkbrauw potlood, de vorm van Kim haar wenkbrauwen zijn rond en deze vorm wordt ook behouden bij het invullen.

5. Gebruik nep wimpers
Kim houdt er van dat haar wimpers er lang en vol uitzien (wie niet?!). Kim beweert dat haar lange wimpers van haar eigen zijn. Maar toch draagt Kim graag nep wimpers voor een fotoshoot of voor een groot evenement.  De truc om haar wimpers lang te laten lijken is het aanbrengen van verschillende mascara's en je tijd hiervoor te nemen, aldus Kim.

6. Wees voorzichtig met het aanbrengen van oogschaduw 
Kim heeft een tip voor het perfect aanbrengen van oogschaduw. Als je wit poeder aanbrengt onder je ogen voor je oogschaduw aanbrengt,vangt dit de fallout op. Als je klaar bent met aanbrengen van je oogschaduw, veeg je het poeder gewoon af.

null
7 . Zorg er voor dat je haar uit de weg is, eer je je make-up aanbrengt 
Kim zorgt eerst dat haar in orde is, dan steekt ze haar op voor aleer ze haar aan haar make-up begint. Kim heeft een truc om te zorgen dat je haar niet deukt als je een bobby pin in je haar steekt, je moet een stuk zakdoek tussen de bobby pin steken. Dit is uiteraard enkel voor als je je haar even opsteekt om je make-up te doen, anders wordt het nogal een raar zicht.

8. Kies een matte bronzer
Gebruik een matte bronzer in plaats van een bronzer met shimmers er in. Deze glitters zorgen er immers voor dat je huid er olie achtig uitziet.

zaterdag 13 april 2013

Vijf simpele kapsels om vettig haar te verbergen



Elke vrouw maakt het wel eens mee: je lokken zijn te vettig om gewoon los te blijven hangen, maar je hebt geen tijd om je haar te wassen. Op dat moment komen de vijf volgende kapsels van pas, want die verdoezelen je vette lokken én geven je een fantastische look. Kapsels komen van Celebritykapper Lee Rittiner! 

- Franse vlecht

1. Maak een zijscheiding. Neem van aan de scheiding een stuk haar.

2. Verdeel het in drie stukken en maak een Franse vlecht. Blijf vlechten tot je de achterkant van je nek bereikt. Maak de eindjes vast met een elastiekje.

3. Zet je vlecht vast met een paar speldjes. Ga zachtjes met je vingers door de vlecht om ze wat ruwer te maken.
Foto: Jennifer Morrison



- Perfecte paardenstaart

1. Breng droogshampoo aan om de olie in je lokken te absorberen. Dit zorgt ook voor meer volume.

2. Spray haarlak over je borstel en gebruik hem om je lokken in een hoge paardenstaart te kammen. Maak vast met een elastiekje en trek goed aan.

3. Gebruik speldjes om eventuele plukjes haar in bedwang te houden. Voor een gladdere look ga je met een stijltang over de paardenstaart.



Foto: Mandy Moore






- Simpel knotje

1. Bewerk de uiteinden van je lokken met een krultang. Trek je haar achterover in een paardenstaart.

2. Eens de paardenstaart goed zit, draai je de lokken rond de basis ervan. Het aangebrachte volume (door de krullen) helpt om het haar op z'n plaats te houden.

3. Breng speldjes aan om het kapsel vast te zetten.


Foto: Kim Kardashian






- Net uit bedlook

1. Borstel je haar zachtjes zonder de natuurlijke golven weg te trekken. Gebruik een stijl- of een krultang, afhankelijk van je haarstijl.

2A. Met krullen kies je de stijltang. Ga er zachtjes mee over een paar krullen vooraan en achteraan, waardoor je zowel gekrulde als rechte stukken hebt.

2B. Met stijl haar kies je de krultang. Maak slechts een paar krullen rond je gezicht en achteraan, wat minder is in dit geval meer. Voeg daarna wat droogshampoo toe.

3. Gooi je haar door elkaar en gebruik je vingers om de textuur wat ruiger te maken. Zo lijkt het ook voller en in beweging.

Foto: Elizabeth Olsen



 Warrig opsteekkapsel

1. Breng droogshampoo aan en verdeel je haar in vier stukken (vooraan, achteraan, links en rechts). Maak die stukken golvend met een krultang.

2. Eens er beweging in je haar zit, kan je van het achterste deel een paardenstaart maken met een elastiekje. De zijkanten zet je omhoog vast met speldjes.

3. Neem nu het voorste deel en creëer meer volume door het onderste haar omhoog te kammen. Zet de lokken vast met speldjes. Laat een paar stukken eruit vallen voor een zachte, romantische look.

Foto: Naomi Watts

vrijdag 12 april 2013

Juwelen shoplog

Ik ben onlangs even wat juwelen gaan kopen, ik ben hiervoor naar Six en Claire's geweest. 

Dit is alles wat ik gekocht. 

 
Het eerste wat ik gekocht heb is deze witte diadeem bij Claire's. Hij kost € 3,50. Het is een  diadeem met witte bloemen met in elke bloem een 'diamant'. 

Het volgende wat ik heb gekocht, zijn deze oorbellen. Het zijn vleugels met slierten eraan, wat niet erg duidelijk is op de foto, is dat in de vleugels ook 'diamantjes' zitten. Deze kost €5,95. 

Het volgende wat ik gekocht heb zijn deze vlinder oorbellen. Het zijn 3 paar vlinders onder elkaar, te beginnen met zwarte, daaronder zilveren en ten slotte roze vlinders. Deze oorbellen kosten € 4,95. 

Het laatste wat ik gekocht heb bij Claire's zijn deze oorbellen. Het zijn hangers met een grote beige parels aan. Ik vind beige parels oorbellen altijd heel mooi, en aangezien ik onlangs een paar oorbellen ben verloren met beige parels heb ik er opnieuw gekocht. Deze kostte € 3,95. 

Deze oorbellen kocht ik bij six. Het zijn 2 paar paarse oorhangers waarbij 1 paar een zwarte draad in de oorbellen had. Deze kost € 4,95. 

Ten slotte kocht ik deze armband met roze bloemen. Van deze armband krijg ik echt zin in de lente. Deze kost €6,95. 

Dit was mijn juwelenshoplog! 









woensdag 10 april 2013

3 mooie paardenstaarten!


Draag je graag een paardenstaart maar wil je wat anders? Haal inspiratie uit deze 3 stijlen!
Deze drie stijlen zijn leuke variaties die niet alleen mooi en praktisch zijn, maar die ook prima gedragen kunnen worden bij een speciale gelegenheid.

1. Hoge paardenstaart


Kate Beckinsale


zondag 7 april 2013

Ciaté lanceert krijtnagelak

Ciaté lanceert krijtnagelak

Het nagellakmerk Ciaté staat bekend om hun innovatieve producten. Na de kaviaar nagellak en velvet nails hebben ze weer iets nieuws. Het merk lanceert krijtnagellak!

Krijtnagellak? Ja zeker, op de krijtzwarte nagellak kun je tekeningen maken met vier, handige krijtpennen. Ben je je creaties beu? Even je nagels afspoelen en je kunt weer aan de slag.
De pennen zijn in vier opvallende kleuren: blauw, groen, roze en wit. Wil je je kunstwerkjes op je nagels liever wat langer op je nagels houden? Dan moet je een laagje top coat eroverheen aan brengen.

De nagellak wordt gelanceerd op 23 april en is te koop bij Sephora, Selfridges en Asos.com.