woensdag 27 maart 2013

Posh opent webwinkel


Victoria Beckham heeft een webwinkel geopend op haar eigen site. Voorheen kon je enkel de  kledingstukken die ze ontworpen had zien, nu kan je ook stukken uit de collectie kopen.

Op de site Victoriabeckham kan je kiezen tussen 5 categorieën. Een eerste categorie is de 'ready to wear - icon', hier kan je vijf jurken uit haar Icon-collectie kopen. Vanaf 1.195 euro heb je al een jurk van deze collectie. De jurken zijn te koop van maat 36 tot 42.

Een tweede categorie is 'accesoire', hier kan je handtassen kopen. Hier vind je zowel goedkopere modellen van € 350 tot € 2495.

Een derde categorie is de categorie 'Victoria Victoria Beckham', hier vind je goedkopere jurken van Victoria Beckham.  Hier beginnen de prijzen al vanaf €595.

Ook heb je de categorie 'eyewear', hier vind je 6 zonnenbrillen die VB zelf heeft ontworpen.
En ten slotte heb je nog de categorie 'denim', hier vind je 17 basic kledingsstukken. Deze zijn nog redelijk betaalbaar voor VB kleding.

In het hoofdmenu krijg je nog de keuzemogelijkheid 'Look' op de site staan foto's en filmpjes van achter de schermen van modeshows.

maandag 25 maart 2013

Kruidvat shoplog

Ik ben onlangs nog eens naar de kruidvat geweest. Ik moest daar een paar reserve producten kopen  en zoals gewoonlijk ben ik met meer spullen vertrokken dan de bedoeling was. 

Het eerste wat ik gekocht heb is deze geuroliebrander! Zoals je op de onderste foto zie je hoe je deze geuroliebrander moet gebruiken. Je doet vanboven in het schaaltje water met een paar druppeltjes geurolie en dan plaatsje vanonder een kaars (gewoon een theelichtje). En als de kaars warmte afgeeft, verspreid de geur zich. Bij de brander zitten 7 geuren, waaronder lavandel, appel, appelsien, aardbei,... . Deze kost €4,99. 

Dit is mijn favoriete parfum, deze heb ik als reserve gekocht. De vorige keer heb ik een mini gekocht van 10 ml, nu ben ik direct voor de 50 ml gegaan. Deze kost €6,99.

Het volgende is deze jumbo geurkaars. Deze kost €1,99. Ik heb deze vooral voor het mooie glas gekocht. 

Ik heb ook een parfumverstuiver gekocht. Ik zocht allang 1 maar €15 vind ik best prijzig. Dus ik was aangenaam verrast toen ik deze bij de kruidvat zag voor slechts €3,79. Hierin kan 5 ml wat handig is als je bv op reis gaat en niet een hele parfumfles wilt meezeulen. 

Op de onderstaande foto zie je hoe dit werkt. Je haalt de dop van je parfum en pompt je eigen verstuiver vol met parfum. 

Het volgende is deze foundation van Catrice.  Het is van de foto finish collectie en in 10 sand beige. 
Ook dit is een reserve product, want mijn huidige is bijna op. Dit is mijn favoriete foundation, een review hiervan vind je hier!  Deze kocht €6,59. 
Ook heb ik deze duo jumbo eyepencil gekocht van essence. Deze bevat aan 1 kant een highlighter en aan de andere kant een creamy eyepencil. Ik heb hem in de kleur mosgroen (bevat geen echte naam, maar ik vind hem mosgroen qua kleur). Deze kostte €1. Dit komt omdat hij uit het assortiment is gehaald van essence en nu verkocht wordt aan discount prijzen. 

Het volgende is deze concealer van catrice in 030 rosy beige. Van deze concealer heb ik veel goede dingen gehoord, en daarom wou ik hem ook eens testen. Hiervan volgt nog een review als ik hem uitvoerig getest heb. Deze kost € 2,99. 

Ook heb ik dit puzzelboekje gekocht. Ik ga binnenkort op vakantie en daar maak ik graag sudoku's. Dit boek kost €1,49. 

Ook ben ik nog even een boekenwinkeltje binnengelopen en heb ik daar 2 boeken gekocht. Het zijn 2 klassiekers die ik nog niet gelezen had en het werd tijd dat ik ze eens ging lezen! 

Boven zie je; Schindler's lijst
En onder zie je: De 3 musketiers


Dit is alles wat ik gekocht heb. Van de concealer en het oogpotlood komt nog een review online!

Tot de volgende keer! 

zondag 24 maart 2013

Gezichtsmasker van Yves Rocher

Zoals ik in de Yves Rocher shoplog liet zien, heb ik een gezichtsmasker gekocht en dezelfde nog eens als verrassing geschenk gekregen. Ik heb het masker een paar keer gebruikt en ik wou mijn bevindingen delen.

Het is een 3 minuten masker met granaatappel. Dit masker belooft niet veel te doen, enkel dat het in 3 minuten werkt. 

Zo ziet het masker er uit. Het is een doorzichtige, gel-achtige substantie. Het ruikt heel lekker fris. 

Zo ziet het masker eruit als je het uitsmeert. Het masker trekt snel in.

Ik heb het gevoel als ik het masker heb gebruikt, dat mijn huid er hetzelfde aanvoelt. Alsof het masker niet echt iets heeft gedaan, maar dat beloofd het masker ook niet. 

Even op een rijtje:
  • Het masker ruikt lekker
  • Trekt snel in
  • Doet niet erg veel 
Ik vind het een fijn product maar een gezichtmasker mag voor mij iets meer voedend en verzorgend zijn. Daarom zou ik het niet meer opnieuw kopen. 

zaterdag 16 maart 2013

Hoe voor foto's poseren?


Van het moment dat ik een camera zie, word ik onwennig en dat zie je altijd aan de foto's. Dus ik ben onlangs een artikel tegen gekomen hoe je het beste kan poseren op foto's. 

In dit artikel geeft de auteur tips over hoe te poseren zodat bepaalde delen worden gecamoufleerd. En hoe 
je moet poseren zodat je figuur er optimaal er uit ziet. Dit legt ze ook uit aan de hand van foto's (deze foto's zet ik hier ook bij!). Het originele artikel vind je hier!

Maak openingen of maak je zo klein mogelijk
1. Openingen zijn de beste manier om te veranderen hoe breed je er uit ziet.
Zoals je op de foto's ziet als je met je armen tegen je lichaam en je benen tegen elkaar houd dan lijk je het breedst. Creëer je openingen tussen je armen, en hou je 1 been voor de andere dan lijk je smaller. Als je je armen kruist lijk je ook smaller. Maar persoonlijk vind ik het maar een rare pose.

Tip! Wil je je bovenarmen smaller doen lijken, hou ze dan weg van je lichaam, zoals in de 2e foto of door iets (bv een drankje) vast te houden.

Draai je lichaam zodat je openingen creërt met armen en benen
2. Draai jezelf naar de camera
In plaatst van recht voor de camera te staan, draai jezelf naar de camera om zo een interessantere compositie te creëren (en daar mee samenhangend een meer flatterende pose).

Draai je heupen weg van de camera om ze smaller te laten lijken
3. Wat het dichtste bij de camera is, lijkt het grootste
Welke lichaamdeel het dichtste bij de camera is, lijkt het grootst. Op de foto's draait ze haar heup naar de camera en rechts niet. Ook zie je op de foto rechts dat ze haar rekt en haar schouders naar achter trekt, dit geeft een nog beter resultaat!
Rechter kant of linkerkant?
4. Wat is uw beste kant? 
Weinig mensen hebben een symmetrische gezicht, dus voor de meeste mensen is het beter om met een kant van een gezicht op de foto te staan. Want wanneer je met gezicht volledig op de foto staat (dus niet gekanteld) dan zie je de verschillen in je gezicht. Om te weten welke kant van het gezicht je goede kant is, ga je terug naar stap 3. Namelijk wat het dichtste bij de camera is, lijkt het grootste.

Dus onthoud dit en bekijk je gezicht eens grondig. Ter voorbeeld: Is er een oog groter dan het ander?
Nadat je ontdekt hebt welke kant het iets kleinere oog heeft, en welke kant de iets grotere, dan ben je er!
De kant met het kleiner oog is je goede kant, door deze naar de camera te dragen, deze lijkt dan groter!

Links; dubbele kin, rechts geen dubbele kin 
5. Hoe een dubbele kin vermijden
Als je een foto wilt nemen, rek je kin een beetje uit. Zo vermijd je simpel een dubbele kin.
Tip! Neem liever een foto met de camera iets boven je, dan onder je.

6. Je gezicht aanraken
Als je een foto wilt maken waarbij je, je gezicht aanraakt dan moet je amper je gezicht aanraken. Als je je gezicht te veel aanraakt dan geeft je gezicht mee en dan vervormt je gezicht.

Dit waren de tips die deze vrouw besprak in haar artikel, ik vind deze vrij interessant en je ziet aan de foto's dat ze ook effectief werken. De volgende keer dat ik foto's wil maken ga ik deze technieken eens toepassen.

maandag 11 maart 2013

3 haarstijlen die je makkelijk zelf kan maken



Zoals elke vrouw wil ik dat mijn haar er perfect uitziet, maar ik wil niet altijd hetzelfde doen met mijn haar. Soms wil ik ook iets speciaals doen en het liefst iets wat snel gemaakt is en makkelijk is om te maken. Hier heb ik 3 kapsels, met foto's die je stap voor stap uitleggen hoe je een speciaal kapsel zelf kan maken!



De twist vlecht!

  • Neem 2 stukken haar. Draai deze om elkaar heen, en neem elk deel los van elkaar vast. Neem nu een stukje haar en plaatst dit tussen de 2 stukken haar in. 
  • Draai de 2 delen. Neem weer een stuk haar en plaatst dit weer tussen de 2 delen in. 
  • Blijf dit doen tot je vlecht lang genoeg is. Maak de vlecht nu vast met een speldje. 
  • En je vlecht is klaar! 
Hier is nog een video waar de haarstijl nog eens wordt uitgelegd! 

Gepinde afbeelding
Hier zie je hoe je met een stokje een mooie dot kan maken. Dit is vrij eenvoudig, je neemt je haar samen als zoals je een staart maakt. Je houdt je stokje boven de 'staart' en plooit je staart rond de stokje. Nu draai je rond met je stokje en steekt het stokje vast. And that's it! 

Gepinde afbeelding
Een vlecht ondersteboven tot een dot! 

Je neemt je haar samen en begint te vlechten (buig je hoofd naar voren zodat dit makkelijker gaat. In dit voorbeeld is er gevlecht met 2 delen haar (ipv met 3 delen)! Beide zijn mogelijk! Dan vlecht je tot de plaatst waar je je dot wilt. Maak nu een dot en je haar is klaar! 

Dit zijn de 3 snelle haarstijlen, die ik wou delen met jullie. Hopelijk hebben jullie er iets aan!


zondag 10 maart 2013

Welke paardenstaart past bij jouw gezicht

Welke paardenstaart past bij jouw gezicht?
De paardenstaart is het meest makkelijke kapsel om te creëren. Je brengt je haar bij elkaar, doet er een elastiekje rond en klaar. Een paardenstaart kan altijd: naar werk,  voor een feestje of naar de sportschool.

Toch blijkt dat er meer komt kijken bij een paardenstaart. Een paardenstaart kan de vorm van een gezicht namelijk veel goeds doen, maar ook… niet veel goeds. Tijd dus om te luisteren naar expert op het gebied van paardenstaarten. Jenny Cho is kapper van veel celebs en werkt vanuit Beverly Hills. En nu deelt ze haar tips die voor elke vorm van gezicht het beste werken.

Rond gezicht
Hoe hoger je staart, hoe beter. Door een hoge paardenstaart lijkt je kruin hoger te zitten en maak je je hoofd dus langer en je gezicht minder rond. Daarbij is het een goed idee om de staarten lichtjes te touperen om je ronde gezicht in balans te brengen met de paardenstaart. Een te gladde staart legt alleen maar de nadruk op je ronde gezicht.

Vierkant gezicht
Het is belangrijk om de harde kaaklijn en haarlijn te verzachten. Trek dus enkele plukken uit de staart los en laat die langs je gezicht vallen. Breng ook enkele golven in de staart voor een zachtere uitstraling. Ook een losse pony, dus geen kaarsrechte, zorgt voor een minder harde uitstraling.


Hartvormig gezicht
Heb jij een breed voorhoofd en een smalle kin? Ga dan voor een halfhoge paardenstaart gecombineerd met een schuine pony. Dit zorgt voor meer balans tussen de onder- en bovenkant van je gezicht. Zo gaat de aandacht naar de wangen wat weer zorgt voor lengte. De staart moet halfhoog zijn zodat je een open uitstraling creëert zonder dat de aandacht naar je voorhoofd gaat.

Ovaal gezicht
Iemand met een ovaal gezicht kan elke paardenstaart aan. Rommelig, hoog, laag, alles staat leuk, dus waarom niet eens experimenteren?

Diamantvormig gezicht
Dit gezicht lijkt op een ovaal gezicht maar is iets meer puntig bij de kin, de jukbeenderen en de haarlijn. Om te voorkomen dat je gezicht te hoekig is, is het belangrijk om een ronding te creëren op je hoofd. Dit doe je door je haar lichtjes touperen op je hoofd. Vervolgens kam je het haar voorzichtig en glad naar achter en zet je het vast in een staart. Leuk om te doen: een plukje loshalen uit de staart en om je elastiekje wikkelen.

Bron: Styletoday.nl

woensdag 6 maart 2013

Oscars 2013: worst dressed!

Een paar dagen geleden liet ik jullie het beste van de rode loper van de Oscars zien. Nu laat ik jullie het slechtste zien. Omdat iedereen zijn best doet om te imponeren op de Oscars, heb ik ook foto's van de afterparty erbij gestoken.

Amy Adams in een jurk van Oscar de la Renta.

Brandi Glanville in een van haar eigen ontwerpen. 

Halle Berry, deze jurk is totaal niet flatterend voor Halle's figuur!


Heidi Klum, foto's van de afterparty waar Heidi aanwezig was. Deze jurk is teveel van het goede, heel open rug en een heel blote decolleté. 

 Irana Shayk, nog een topmodel op een after party. Kijk naar die oog make-up.

Jennifer Garner

Kristen Steward in een jurk van Reem Acra

Melissa McCarthy in een niet flatterende jurk

Rachel Mwanza 

Sunrise Coigney

Dit waren de slechtste looks van de oscars! 


zondag 3 maart 2013

Oscars 2013: best dressed!

Vorige week zondag werden de oscar's uitgereikt. Dit is de belangrijkste awardshow van het jaar. En zoals elk jaar doet iedereen zijn best om er opperbest uit te zien op de rode loper. Kijk je mee naar de beste outifts van de Oscars!

Amanda Seyfried in een jurk van Alexander McQueen

Catherine Zeta-Jones in een mooie gouden jurk

Georgina Chapman 

Anne Hathaway in een jurk van Prada 

Giuliana Rancic  in een jurk van Rafael Cennamo

Gloria Reuben

Helen Hunt in een jurk van H&M, Helen laat hiermee zien dat je met een goedkopere jurk er net zo goed kan uitzien als met een duurder jurk. 

Jane Fonda 

Jennifer Aniston

Jennifer Lawrence in een jurk van Dior.

Kelly Rowland in een jurk van Donna Karan Atelier

Kerry Washington in een jurk van Miu Miu 

Nicole Kidman

Octavia Spencer in een jurk van Tadashi Shoji

Reese Witherspoon in een jurk van Louis Vuitton

Renee Zellweger in een jurk van Carolina Herrera

Sally Field in een jurk van Valentino

Salma Hayek in een jurk van McQueen 

Samantha Barks in een jurk van Valentina

Sandra Bullock in een jurk van Elie Saab 

Zoe Saldana in een jurk van Alexis Mabille Couture

Dit waren de beste looks van de Oscars 2013.