woensdag 31 oktober 2012

Gouden plaktatoeages van Dior


 



Dior heeft een exclusieve collectie van tijdelijke tatoeages van 24-karaats goud uitgebracht. Het modehuis vraagt hier 90 dollar per stuk voor en je hebt keuze uit armbanden, ringen en kettingen gemaakt uit bladgoud.

Cammille Miceli, de juwelier van Dior, tekende de ontwerpen ter gelegenheid van Kerstmis. Het is niet duidelijk hoelang de tijdelijke tattoos blijven plakken, de gouden versieringen zullen enkel in de Amerikaanse keten Nordstrom te koop zijn.

Dior is niet het eerste luxueuze merk dat zich hieraan waagt. Chanel bracht vorig jaar in maart al zwarte exemplaren uit. De modellen droegen in plaats van echte juwelen op de catwalk stickers van parels en kettingen rond hun pols, dij en hal. Voor een setje van 55 stickers moest je 57 euro neertellen.

zaterdag 27 oktober 2012

Stella Boonshof vecht de schoonheidsidealen aan

Amerikaanse student Stella Boonshoft zorgt voor heel wat ophef rond wat nu het vrouwelijke schoonheidsideaal is. En dat allemaal nadat de studente een foto van zichzelf in bikini op haar tumblr-pagina 'The Body Love Blog' postte, waarna ze het beeld ook op haar Facebook zette. En dit met bijhorend onderschrift: "OPGEPAST: deze foto kan door sommigen als obsceen beschouwd worden omdat het onderwerp niet mager is. En we weten allemaal dat alleen slanke mensen hun buik mogen laten zien om zichzelf te verheerlijken. Wel, daar doe ik niet aan mee. Dit is mijn lijf. Niet het jouwe. HET MIJNE. Wat impliceert dat ik ermee doe wat ik wil en dat dit echt niet jullie 'f***ing business' is. Ik bedoel: mijn gewicht, IS JULLIE F***ING BUSINESS niet."



Het was fotograaf Brandon Stanton die de zaak aan het rollen bracht, toen hij voor een fotoreportage genaamd 'Humans of NY' (mensen van New York) toevallig op Boonshoft stuitte. Hij overhaalde haar een foto -met kleren- te nemen, maar postte op zijn Facebook toch het beeld in bikini waarover het meisje sprak dat op haar Tumblr stond. Dat zorgde snel voor een golf aan reacties, zowel in positieve als negatieve zin.

Miljoenen mensen die je opvallende bikinifoto zien en er in vele gevallen een oordeel over geven, dat moet wat doen met een mens. Tussen de vele reacties staat ook een commentaar van het meisje zelf: "Toen ik de foto voor het eerst zag op Facebook, barstte ik in tranen uit. Dat doe ik nu eenmaal als ik overmand wordt door emoties en niet goed weet hoe me te voelen. Daarna spookten miljoenen gedachten in mijn hoofd, maar de meest prominente was: dit is exact de aandacht die ik wou om mijn boodschap over ons gewicht in de kijker te zetten. Dit is de perfecte plaats om mijn verhaal te delen en daar moet ik trots op zijn. Maar waarom voelde ik me aanvankelijk zo slecht?", vraagt Boonshoft zich af, die ook nog stelde dat ze lang overwoog om aan Stanton te vragen de foto offline te halen, maar uiteindelijk toch besliste dat niet te doen.

donderdag 25 oktober 2012

Zusjes Cruz maken lingeriecollectie


Dat ze sexy lingerie kunnen showen, bewezen de zusjes Penelope en Monica Cruz al. Nu gaan ze ook zelf aan de slag voor het creëren van hun eigen collectie in samenwerking met luxemerk Agent Provocateur. De wereldwijde lancering van de collectie wordt verwacht in het najaar van 2013.
Monica Cruz

"Het is zo spannend om met mijn zus aan dit nieuwe avontuur te beginnen. We zijn altijd al grote fans geweest van Agent Provocateur en kijken dan ook extreem hard uit naar deze intense, langdurige samenwerking. We voelen ons vereerd en ontzettend gelukkig omdat we deel mogen worden van dit geweldige team", deelt Penelope Cruz.

Het is niet de eerste keer dat de zusjes Cruz in contact komen met Agent Provocateur. Zo was Monica het gezicht van de herfst- en wintercollectie in 2012. "Ze was sensationeel in onze campagne van 2012 en haar zus Penelope is altijd al een muze geweest voor ons", getuigt Sarah Shotton, creatief directeur van Agent Provocateur, die ook bij de splinternieuwe Cruz-collectie een handje zal toesteken.

Tot slot nog meegeven dat dit ook niet het eerste modeavontuur is van de zusjes Cruz. Zo hebben ze eerder al samengewerkt om kleding te ontwerpen voor Mango en Samantha Thavase.Zusjes Cruz aan het werk met Sarah Shotton van AP
Monica Cruz

zondag 21 oktober 2012

Herfst make-up inspiratie!

Herfst is weer in het land en naar goede gewoonte zijn er weer andere make-up trends. Om jullie een idee te geven wat dit seizoen "in" is, in make-up trends heb ik deze make-up looks bij elkaar gezocht.
Tip! Dit seizoen kan je niet fout gaan met bruin, oranje of rood.








donderdag 18 oktober 2012

Wie wint de 'battle of the dresses'? Deel 1


Het is de grootste nachtmerrie van iedere vrouw: je komt op een party aan met een killer dress maar dan zie je iemand met dezelfde outfit. Het overkwam deze dames. Nu is er slechts één vraag die op onze lippen brandt: wie wint deze 'battle of the dresses'?

Deze jurk is van Roksanda Ilincic. 
Links het model op de catwalk vs Yana Peel vs Kate Reardon vs Ginnifer Godwin vs Kelly Ripa.


Shalom Harlow vs Gwyneth Paltrow vs Brooklyn Decker


Pink vs Kim Kardashian 
Bella Thorne vs Nicky Hilton
Jennifer Lopez vs Victoria Beckham

BOVEN: Selena Gomez vs Michele Hicks
ONDER: Louise Dylan vs Tinsley Mortimer

Rose Byrne vs Francesca Neri

Wie staat het beste met de jurk? Laat je winnaars achter in de reacties?

dinsdag 16 oktober 2012

Essence Twilight collectie!


Twilight fans opgelet! Vanaf 1 november ligt er een nieuwe limited edition van Essence in de winkel gebaseerd op het tweede deel van Breaking Dawn vanThe Twilight Saga
Om de film release te vieren worden er vanaf 1 november leuke prijsvragen georganiseerd waarbij je onder andere deze complete collectie kunt winnen. Meedoen kan via formulieren in de winkel en via de internationale Essence website.
Goed, de collectie! Hieronder zal ik de persfoto’s aan jullie laten zien.

ESSENCE BREAKING DAWN – LOOSE PIGMENTS EYESHADOW

In deze collectie zitten maar liefst 4 nieuwe limited kleuren;
    • 01 – Jacob’s Protection (donkergrijs met groene ondertoon en iriserende shimmers)
    • 02 – Alice had a vision – again (metallic diep paars)
    • 03 – A piece of Forever (shimmery goud met gouden glitters)
    • 04 – Edward’s Love (taupe met paarse ondertoon en multicolor glitters)
De pigments kunnen zowel droog als vochtig worden aangebracht. Droog geven ze een subtiele kleur en een mooie shimmer en vochtig zijn ze erg intens en hebben ze bijna een metallic glans. Dit zijn heerlijke, donkere en mysterieuze kleuren, perfect voor een vampy ooglook! Prijs per stuk €2,59.

ESSENCE BREAKING DAWN – LIQUID GLITTER EYELINER

Geen ooglook is compleet zonder een mooi lijntje eyeliner, maar met deze glitterende exemplaren zorg je helemaal voor een betoverende oogopslag. Verkrijgbaar in de kleuren 01 – Alice had a vision – again (diep paars) en 02 – Jacob’s Protection (diep blauw). Prijs per stuk €2,39.

ESSENCE BREAKING DAWN – LIPSTICK

Deze romige lipstick maakt je lippen zijdezacht en ready to be kissed… Het is een sheer lipstick die slechts een subtiel gouden glansje achterlaat met hier en daar wat shimmertjes. Prijs per stuk €2,59

ESSENCE BREAKING DAWN – LIPGLOSS

Voor ‘just bitten’ lippen zijn er deze medium-sheer glossjes in dramatisch rood en intens paars vol met holografische glittertjes. Verkrijgbaar in 01 – Alice had a vision – again (donker paars) en 02 – Renesmee Red (intens rood). Prijs per stuk €1,99

ESSENCE BREAKING DAWN – BLUSH

Met deze donkere roodbruine blush geef jij je wangen een gezonde blos met een subtiele glans. Perfect in combinatie met donkere, mysterieuze kleuren in je eyelook of op je lippen. Prijs per stuk €2,89

ESSENCE BREAKING DAWN – SHIMMER POWDER

Om je magische en myterieuze look af te maken mag een mooie gouden highlighter natuurlijk niet ontbreken. Met deze shimmer powder voorzie jij je gezicht van een subtiel stralend gouden glansje, voor de ultieme vampierverleiding! Prijs per stuk € 2,99

ESSENCE BREAKING DAWN – NAIL POLISH

Niet alleen passen deze lakjes uitstekend bij deze collectie, ze zijn ook helemaal naar de laatste najaarstrend. Verkrijgbaar in de volgende kleuren;
    • 01 – Jacob’s Protection
    • 02 – Alice had a vision – again
    • 03 – A piece of Forever
    • 04 – Edward’s Love
Prijs per stuk €1,99
Deze speciale limited trend edition van Essence ligt pas vanaf begin november 2012 – in de winkels, dus we moeten nog even geduld hebben! Essence is in Nederland te koop bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat. 

zaterdag 13 oktober 2012

De Victoria's Secret workout!


Train je lijf met Victoria’s Secret workout

Altijd al het lichaam willen hebben van Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel of Erin Heatherton? Bekijk hoe zij hun lichaam klaarstomen voor de grote Victoria’s Secret show op 4 december en train mee!

Een Victoria’s Secret Angel word je niet zomaar. De angels laten in een wekelijks video zien hoe ze hun lichaam ready maaken voor de grote shows van het lingeriemerk. Elke week deelt een angel haar workout.  Hou dus hun youtube pagina in de gaten! Alvast een voorproefje:


donderdag 11 oktober 2012

Mijn favoriete series

De laatste tijd ben ik verslaafd aan series kijken! Ik heb de afgelopen maanden dan ook een heleboel series bekeken. Dit is ook leuk te doen als het wat kouder is en dan vooral als je onder een lekker warm deken zit.
Ik ga hier mijn favoriete series opsommen, maar wees gerust ik zal enkel de beschrijving van het eerste seizoen geven. Zodat je niet bang moet zijn voor spoilers!

1. Big Bang Theory
De show gaat over vier vrienden: Leonard, Sheldon, Howard en Rajesh. Alle 4 zijn ze nerds met een liefde voor wiskunde en fysica en ze hebben allemaal een hoog IQ.

Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Zij is een serveerster bij The Cheesecake Factory met acteerambities. Ze is niet zo intelligent als de mannen, maar haar sociale vaardigheden zijn stukken beter. Penny komt uit Omaha en is naar Los Angeles gekomen om het te maken in de showbizz, maar dat wil niet zo goed lukken.

De show is echt geweldig, het is een grappige show met verhaallijnen die leuk en goed te volgen zijn. Mijn favoriet karakter is Sheldon, hij is sociaal ongemakkelijk wat tot grappige situaties lijdt.

De show loopt al 5 seizoenen en nu is het zesde seizoen te zien in Amerika en hopelijk ook binnenkort bij ons.

Deze show krijgt van mij een dikke 8 op 10.

2. How I Met Your Mother

De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon en dochter vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn verhaal begint in het jaar 2005. 

In deze serie gaat het over Ted en zijn vrienden; Lilly, Marshall, Robin en Barney. En al de dingen die zijn meemaken in hun leven. 

Deze serie is grappig, heeft leuke verhaallijnen en leuke personages. Ze zijn nu aan hun achtste seizoen bezig. 

Deze serie krijgt van mij ook een 8 op tien. 

3. Bones
Temperance Brennan is als forensisch antropologe werkzaam op het Jeffersonian Institute. Samen met haar team van uitermate getalenteerde wetenschappers helpt ze de FBI om moordzaken op te lossen

Deze serie is al langer een van mijn favorieten, ik kijk graag naar moordzaken en deze is toch een van de beste in zijn gerne. De moordzaken zijn nooit tweemaal hetzelfde en de verhaallijnen van Brennan en haar collega's zijn leuk om te volgen. Van deze serie loopt nu het achtste seizoen in Amerika.

Deze serie krijgt van mij een 8.3 op 10. 

4. Gilmore Girls
In het fictieve Stars Hollow in Connecticut woont Lorelai Gilmore, de opstandige en eigenwijze dochter van twee rijke republikeinen. Toen ze zestien jaar oud was kreeg ze haar dochter, Lorelai Leigh, die Rory genoemd wordt. De serie draait om de hechte en moderne relatie die de twee met elkaar hebben.

Dit is mijn favoriete serie aller tijden. Jammer genoeg is deze serie na 7 seizoenen stop gezet, maar zoals ze zeggen je kan beter stoppen op een hoogte punt dan een laagte punt.

Deze krijgt van mij een 10 op 10.

5. 2 Broke Girls
De serie gaat over Max Black, een cynische serveerster, en haar nieuwe collega Caroline Channing, een rijkeluisdochter die aan lager wal raakte nadat haar vader werd gearresteerd voor fraude. Caroline overtuigt Max ervan dat ze samen geld kunnen verdienen aan Max' zelfgemaakte cupcakes die ze verkopen in het eethuis. Om een zaak op te bouwen zullen ze door hard werken 250.000 dollar bij elkaar moeten zien te sparen. Aan het eind van elke aflevering verschijnt het reeds gespaarde bedrag, waarbij het nieuw verdiende geld wordt opgeteld.


Deze serie is leuk, grappig en de verhaallijnen zijn leuk, Van deze serie is er momenteel maar 1 seizoen van maar de tweede is in maak. 

Deze serie is ook een acht op 10. 


Dit zijn de 5 series die ik onlangs heb gekeken. Ik heb naast deze ook nog Greek, Two and a half men en Glee volledig bekeken. Om al deze serie te bespreken zou wat lang duren dus heb ik gewoon mijn top 5 opgesomd. Momenteel ben ik The OC aan het kijken. En als ik hier mee klaar ben ga ik Gossip Girl kijken. 


Welke zijn jullie favoriete series? 



Tot de volgende keer!

dinsdag 9 oktober 2012

De nonchalante vissengraat


Ik heb al eerder een bericht geschreven over de vissengraat. Die versie is een strakkere versie (een dunnere vlecht), de versie die hier nu komt is een nochalantere versie van de vlecht (een dikkere vlecht, zie foto boven) .  Met behulp van deze handige 'how to' kan iedereen een vissengraat vlecht maken. 

Wat heb je nodig om deze vlecht te maken?

  • Rubberen elastiek
  • Elastiek
  • Schaar
Hoe maak je deze vissengraat vlecht?

Stap 1
Bind je haar vast in een staart aan de zijkant met een rubberen elastiekje. Dit maakt het vlechten makkelijker.

Stap 2
Verdeel je staart in twee delen. Neem een klein plukje van het eerste deel en voeg het bij het tweede deel. Neem een pluk van het tweede deel en voeg dit weer bij het eerste deel.

Stap 3
Herhaal dit proces tot het eind van je haar. Bind je vissengraat vast met een elastiekje. Dan moet je enkel nog het bovenste elastiekje los knippen en dan ben je klaar.

Is dit te ingewikkeld om te volgen? Misschien dat Lauren Conrad er verandering in kan brengen met het filmpje hieronder.

zaterdag 6 oktober 2012

Kleurrijke celebs op de eerste rij bij Miu Miu


Woensdag was er de fashion show van Miu Miu en op de eerste rij waren er veel het sterren te zien. Zo zaten Amanda Seyfried, Emma Stone en Diana Agron op de 'front row'. De drie sterren waren opvallend gekleed voor deze gelegenheid.
Te beginnen met Amanda Seyfried, zij droeg voor deze gelegenheid een rood mantelpak van Prada, de moederonderneming van Miu Miu. Ze draagt hierbij donkere lippenstift die perfect past bij haar schoenen. Het mantelpakje lijkt iets te groot voor Amanda, een maat kleiner had waarschijnlijk beter geweest om haar figuur te laten uitkomen.

Dan Emma Stone die een zwarte jurk van Miu Miu draagt, gecombineerd met een zwarte bloes, rode pumps en een bloemen print tas. Haar rode lippen passen perfect bij haar schoenen. Dit een vrij donkere look maar Emma houdt het speels met de rode accenten.


De kleurrijkste van de drie was Dianna Agron. De glee ster draagt een blauwe jurk, paarse kousen en blauwe pumps. Ook droeg ze hierbij een zwarte jas. Ze hield haar make-up vrij neutraal maar maakte de look compleet met een 'ouderwets' kapsel. Dianna kreeg het voor elkaar om op de foto te staan met Amanda én Emma.

woensdag 3 oktober 2012

Dita Von Teese geeft 5 tips voor haar retro look te creëren


Opvallende rode lippen, een perfecte huid en retro glamour waren de voorbije weken alom aanwezig op de catwalk van de Fashion Weeks. Uiteraard weet niemand beter dan Dita Von Teese hoe je zo'n vintage look moet creëren. Met haar tips kan ook jij deze look na maken. 

1. Porseleinen huid
Een lichte huid is de perfecte basis voor een vintage look. "Ik mag er niet aan denken dat m'n huid zou bruinen" zegt Dita Von Teese. Ze draagt dan ook altijd zonnecrème en zet een hoed op als ze naar buiten gaat.

2. Rode lipstick
"Klassieke rode lippen is het meest chique statement dat vrouwen kunnen maken", vindt Dita. "Matte lippen zijn als heerlijke rozenblaadjes." Voeg wel een klein beetje gloss toe in het midden van je lippen.

3. Nagels met halve maan
"In de jaren '30 en In the '40 was een halve maan onderaan je nagel het toppunt van elegantie. Ook nu is het terug modern en chique", vindt Dita. Doe het ook door het onderste deel van je nagel af te plakken met een halve cirkel (met de boog naar boven) voor je nagellak aanbrengt.

4. Dramatische ogen
"Voor een dramatische look kies ik neutrale oogleden, gedefineerd met een lijn van zwarte schaduw in de plooi. Werk af met een glinsterend witte glans op je voorhoofd en oogleden", raadt Dita aan.

5. Gepoederde neus
"Ik poeder mijn neus altijd met samengeperst poeder uit een prachtig, met juwelen bezette poederdoos. Die vintage exemplaren zijn niet makkelijk te vinden, maar je kan het proberen op eBay", aldus Dita Von Teese.

Bron: hln.be

maandag 1 oktober 2012

Taylor Swift op de cover van Glamour!


Taylor Swift staat op de cover van Glamour magazine november editie. Hierboven zie je de cover foto, hierop zien we een 'verbaasde' Taylor. Op de foto draagt ze een Burberry topje, een dior rokje en een armband van Tiffany & Co. Binnen staan er nog andere foto's, zie hieronder!

Deze maand staat Taylor ook op de cover van Marie Claire (zie cover hieronder). 

 
Dit is de foto van de cover van Marie Claire UK.