vrijdag 31 augustus 2012

Elizabeth Olsen voor Bullett

elizabeth-olsen-bullet-october-2012
Elizabeth Olsen staat op de cover van het Amerikaans magazine 'Bullett' voor de oktober editie.

dinsdag 28 augustus 2012

Nicole Richie ontwerpt voor Macy's

Nicole Richie heeft voor Macy's een uitgebreide collectie met kleding en bijbehorende accessoires gemaakt. Voor haar eigen 'House of Harlow 1960' (genoemd naar haar dochtertje) creëerde ze al kleding, zonnebrillen, handtassen, schoenen en juwelen.

zondag 26 augustus 2012

Mijn favoriete zomer spullen!

De zomer is bijna over dus ik wou jullie even laten weten welke mijn favoriete spullen waren deze zomer. Hiervan is er ook een youtube tag nl.: 'favorite summer things' en aangezien ik blog en geen video's maak, vertaal ik deze tag in een blogpost! Kijk je even mee?

donderdag 23 augustus 2012

Tag: Before I die!

Via beautylab vond ik deze leuke tag. Via deze tag laat je zien wat je in je leven nog wil doen voor je heengaat. Via google ga je ‘Before I Die‘ plaatjes opzoeken. De plaatjes die op mij van toepassing zijn staan hier:

dinsdag 21 augustus 2012

Lana Del Rey voor H&M

zondag 19 augustus 2012

Shoplog - light in the box

Ik ontdekte onlangs de webwinkel 'ligthintehbox.com' en I love it! De site verkoopt echt bijna alles van mode naar make-up tot elektronica.

donderdag 16 augustus 2012

Katy Perry op de cover van Elle!


De eerste beelden van Katy Perry's Elle cover voor de september editite zijn vrijgegeven. De beelden zien er fantastisch uit.

maandag 13 augustus 2012

Make-up voor beginners!

Vandaag wil ik jullie laten zien hoe ik met make-up ben begonnen. Dat is al snel meer dan 7 jaar geleden toen ik aan de Kerstman een make-up set vroeg. De bovenstaande case kreeg ik toen.

vrijdag 10 augustus 2012

De acht verschillende boek covers van Kate Moss!

Kate Moss veel besproken boek: 'The Kate Moss Book' heeft niet één, twee maar acht(!) covers. Elke foto werd genomen door een andere fotograaf (onder wie Hedi Slimane, Mario Testino, Patrick Demarchelier en Mert & Marcus), de foto's geven de verschillende fases in Moss' carrière weer.

zaterdag 4 augustus 2012

Vogue steekt hun modellen in goud!

De Britse versie van Vogue steekt hun modellen in goud voor de september editie, dit is een knipoog naar de spelen die zich in Londen afspelen. Klik verder voor de foto's.